Трима са задържани във Варна, карайки с отнета книжка

На 10.11. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на т.а. «Мерцедес» с водач на 42 г. от Варна, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. Това съобщават от полицията. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 10.11. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач на 31 г., е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП, а автомобилът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 10.11. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Крайслер» с водач на 49 г. от Долни чифлик, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии