Хванаха 4 водачи с нерегистрирани МПС в област Варна за 2 дни

От ОДМВР-Варна съобщават, че на 07.11. т.г., в с. Белоградец, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Ямаха» с водач на 23 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 06.11. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач непълнолетен и неправоспособен водач, известен на органите на реда, е установено, че същият управлява МПС, което е с прекратена регистрация и са му монтирани регистрационни табели, издадени за друг автомобил. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 06.11. т.г., в с. Константиново, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Ауди» с водач на 35 г. от Варна, е установено, че същият управлява МПС, което със служебно прекратена регистрация. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 07.11. т.г., в с. Невша, при извършване на полицейска проверка на т.а. «Форд» с водач на 41 г. от с. Ветрино, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС, на което са монтирани регистрационни табели, издадени за друг автомобил. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии