Задържаха трима мъже в областта с наркотици

От ОДМВР-Варна информират, че на 31.10. т.г., в гр. Провадия, при извършване на полицейска проверка на 24-годишен мъж, местен жител, е установено, че същият държи в себе си три броя топки от алуминиево фолио съдържащи суха тревиста маса, и едно пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че веществата са марихуана с тегло 23,52 грама и метаамфетамин с тегло 3,24 грама. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 05.11. т.г., в гр. Вълчи дол, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Фолксваген» с водач на 24 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа

На 03.11. т.г., в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на 40-годишен мъж, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кафяво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че веществото е хероин с тегло 0,21 грама. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии