Канят фирми на онлайн бизнес форум с германска компания

Фирми от Варна с бизнес интереси към германската компания Дрекселмайер (DRÄXLMAIER GmbH) могат да се включат в онлайн бизнес среща. Поканата е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в Мюнхен. Събитието ще се проведе на 26-ти ноември от 11.00 ч., под егидата на Експортен хъб България и в него участие ще вземат представители на немската компания.

Дрекселмайер е водещ доставчик на компоненти за автомобилната индустрия, а интересът й към българския бизнес е свързан с осъществяване на контакти с български поддоставчици и партньори от автомобилната индустрия. Интересът на компанията у нас е насочен към фирми, произвеждащи изделия посредством шприцоване на пластмаси с аутомотив стандарт, производители на естествени и изкуствени влакна, текстилни продукти (стелки/седалки за автомобилната индустрия), производители на покрития от дърво и фурнири; производители на кожарски продукти от естествена и изкуствена кожа, PVC, TPO.

Желаещите да вземат участие трябва да се регистрират предварително тук.
За допълнителна информация: Калина Трендафилова тел.: 02/940 7978 и Ася Андреева тел.: 02/940 7989.

По изискване на немската компания, българските предприятия, желаещи да осъществят бизнес контакти с компанията, е необходимо да се регистрират в официалния портал за потенциални доставчици/партньори на германската фирма: https://supplier.draexlmaier.com/en/supplier-portal/


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии