Сложиха началото на отоплителния сезон във Варна

“Веолия Енерджи Варна” ЕАД обяви начало на отоплителен сезон 2020-2021г. и започва поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от 03.11.2020 г.

От дружеството информират, че за правилното и оптимално функциониране на системите е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури. Отговорниците на абонатните станции следва да запълнят вътрешната отоплителна инсталация в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на радиаторите на максимална степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела и няма да се налагат допълнителни манипулации след пускане на отоплението.

Напомняме, че е необходима и проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно (примерно, ако дисплеят им е „угаснал”), незабавно да потърсите съдействие от фирмата за дялово разпределение на сградата.

Напомняме още, че включването на абонатните станции за отопление се извършва само от техническите екипи на  „Веолия Енерджи Варна” ЕАД. След запълване на инсталациите ще се дренира единствено и само в случай на авария.

След запълване на вътрешната отоплителна инсталация или невъзможност за това, информирайте дружеството чрез обаждане на безплатната ни телефонна линия 0800 14 448.

Поради необходимост от извършване на аварийно ремонтни дейности от 08:00ч.на 03.11.2020 г. /вторник/ до 20:00ч. на 03.11.2020г. /вторник/, ще бъде спряно топлоподаването за клиентите от ж.к. “Трошево” блокове с номера: 74, 77, 79. 80, 81, 82, 83 и ДВМНЛ.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии