Трима пострадаха след шофиране с несъобразена скорост

От ОДМВР-Варна информират, че на 31.10. т.г., около 09:45 часа, на пътя от с. Тополи за Варна, е възникнало ПТП. Водачката на л.а. «Мазда» на 60 г., по време на движение, поради несъобразена скорост, застига и блъска отзад л.а. «Фолксваген». Вследствие на инцидента жената получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

На 31.10. т.г., около 14:10 часа, на пътя Добрич – Варна, е възникнало ПТП. 50-годишният водач на т.а. «Мерцедес», по време на движение, поради несъобразена скорост при навлизане в десен завой, губи контрол над МПС и се обръща на лявата си страна. Вследствие на инцидента мъжът получава разкъсно – контузна рана на ръката, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му.

На 30.10. т.г., около 07:55 часа, на пътя от Варна – Добрич, е възникнало ПТП. Водачката на л.а. «Ауди» на 41 г., по време на движение, поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и излиза в крайпътна канавка. Вследствие на инцидента жената получава травма на глава, прегледана е и настанена за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии