Кметът на Девня получи голямата награда “Кмет на годината”

Почти година, след като встъпи във втория си управленски мандат, кметът на Девня Свилен Шитов спечели Голямата награда „Кмет на годината“ в престижния конкурс, организиран от Портала на българските общини Кмета.бг. Градоуправникът бе удостоен с приза по време на тържествена церемония, която се проведе във форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк в столицата.

„За нас, малките общини, е много важно да се отразява обективно нашата работа“, коментира кметът на Девня Свилен Шитов. Той благодари на всички, с които работи вече в продължение на 4 години и допълни, че за Община Девня е важно да продължи да работи със същите темпове и отговорности.

В онлайн допитването, приключило на 29 октомври, Свилен Шитов получи най-високи оценки в своята категория. Подкрепата на гражданите този път му донесе убедителна преднина пред общо 186 кметове на общини с до 20 000 жители в страната.

Голямата награда „Кмет на годината“ не е първото отличие, присъдено на Свилен Шитов в досегашните издания на конкурса. През 2016 година той взе отличие в категорията „Инвестиции в здраве“, през 2017 година получи приз в Категория „Tech City”, а през 2019 година се класира на първо място в Категорията „Градска среда“.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии