БДЖ ще възстанови движението на влаковете между Добрич и Варна

От 4 ноември /сряда/ ще бъде възстановено движението на някои от влаковете, които пътуват по маршрута между Добрич и Варна. Общо шест крайградски пътнически влака ще бъдат обслужвани отново от дизелова мотриса. Останалите влакове ще продължават да бъдат заменени от автобусен транспорт.

Възстановено ще бъде движението на следните влакове:

  • крайградски пътнически влак № 28201 от Добрич за Варна, който заминава от гара Добрич в 05:15 ч.;
  • крайградски пътнически влак № 28200 от Варна за Добрич, който тръгва от гара Варна в 07:36 ч.;
  • крайградски пътнически влак № 28203 от Добрич за Варна, който заминава от гара Добрич в 09:24 ч.;
  • крайградски пътнически влак № 28202 от Варна за Добрич, който тръгва от гара Варна в 12:45 ч.;
  • крайградски пътнически влак № 28207 от Добрич за Варна, който заминава от гара Добрич в 15:10 ч.;
  • крайградски пътнически влак № 28206 от Варна за Добрич, който тръгва от гара Варна в 20:10 ч.;

Поради промяна в организацията на транспортното обслужване във връзка с модернизация и реконструкция на гара Синдел и съобразяването с наличния подвижен състав два крайградски пътнически влака, които пътуват между Добрич и Варна, както и четири крайградски пътнически влака по маршрут Добрич-Кардам-Добрич, ще продължават да бъдат обслужвани от автобусен превоз. Нощните влакове № 2627 от София за Варна и № 2626 от Варна за София ще обслужват пътниците за и от Добрич със спални вагони само до и от гара Повеляново. Превозът на пътниците за и от тези влакове  в участъка между Повеляново и Добрич ще продължава да се осъществява с автобуси.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за актуалното разписания на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии