Задържаха трима във Варна с наркотици

От ОДМВР-Варна информират, че на 27.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 20-годишен мъж от Варна, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса и кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана и производно на амфетамин.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладване на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 26.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 18-годишен мъж от Варна, е установено, че същият държи в себе си 13 бр. пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 5,41 грама.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладване на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 24.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 29-годишен мъж от Варна, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метаамфетамин с тегло 0,10 грама. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии