Хванаха двама да карат с отнета книжка, а друг – нерегистриран автомобил

На 26.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Мерцедес» с водачка на 36 г., е установено, че същата управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето й като административно наказание за нарушение на ЗДвП, а автомобилът е с прекратена регистрация. Това съобщават от полицията във Варна. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 27.10. т.г., в Бяла, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Пежо» с водач на 33 г., е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 27.10. т.г., в с. Брестак, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Пиаджо» с водач на 31 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии