Набират кандидати за безплатна бизнес академия в Девня

Безплатно обучение бизнес академия за стартиращи предприемачи започва от 11 ноември в град Девня. Набират се кандидати от всички възрасти.

Обучението е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес.

Кандидатите от Девня задължително трябва да заявят желание за участие, най-късно до 09.11.2020 г., чрез попълването на онлайн форма на адрес: http://eastaccelerator.com/register/

Обучението е с продължителност от 13 седмици и се провежда веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време. В една група ще могат да вземат участие до 35 души. В Девня срещите ще се провеждат в Ритуалната зала в Общината.

По време на Програмата кандидатите ще имат възможността да черпят знания и опит от успели български предприемачи. Ще бъдат напътствани от ментори с богат опит в бизнеса. Обучението е изключително достъпно, като се цели да се приложи наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.

Програмата се осъществява чрез фондация “Източен Акселератор” с подкрепата на фондация “Америка за България” и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.

За повече информация:
Александра Николова – 0897 058 846
Галин Димитров – 0888 922 262

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии