Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен

Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото:„Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!“ През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Телец

Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Следобед е препоръчително да ограничите контактите, ако е възможно, да се откажете да общувате с хора, които са ви несимпатични или критични към вас.

Близнаци

През днешния ден ще ви е трудно да се задържите за дълго време на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разпилени в действията си. Късметът днес ще е променлива величина за вас.

Рак

Днешните проблеми са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да поправите някои от тях. Вашата емоционалност и степента ви на обидчивост ще бъдат леко повишени.

Лъв 

Възможно е да ви се наложи да вземете на бързо някои решения. Ако не се чувствате бодри още от сутринта, по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Дева

Планирайте делата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече яснота, а отношенията ви ще донесат повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.

Везни

Денят като цяло е добър. Оставете нещата да вървят на самотек. Порядъкът около вас е много важен за емоционалното ви здраве. Ще имате известни затруднения, но с малко късмет ще се справите.

Скорпион

Бъдете по-снизходителни към околните и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Стрелец

Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има и вероятност, въпреки цялото ви старание, да не протекат съвсем гладко.

Козирог

Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте единствено на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои от колегите ви са настроени критично към вас.

Водолей

Трябва да сте умерени в действията си и да не следвате сляпо инстинктите си. Бъдете дискретни по отношение на бъдещите планове и действайте бавно, целенасочено, разумно. Не споделяйте нищо с околните.

Риби

Намирате се в добра форма, което не означава, че ще можете да се справите с всички предизвикателства наведнъж. Неразбирането на околните ще ви дразни. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и не носят полза.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии