МУ-Варна организира подготвителен кандидатстудентски курс по химия и биология онлайн

Поради технически причини стартирането на кандидатстудентския курс по Химия и Биология (за специалностите „Медицина”, „Дентална медицина” и „Фармация”) се отлага с една седмица, от 31 октомври 2020 (по Химия) и от 1 ноември 2020 година (по Биология). И двата курса ще се провеждат само в съботните дни от 09:00 часа on-line чрез електронната платформа Blackboard.

Кандидатстудентският курс по Химия ще включва решаване на тестови въпроси и разясняване на логически задачи от сборниците със задачи и тестове по химия на МУ – Варна. Кандидатстудентският курс по Биология ще включва теория, както и решаване на тестови задачи от материала за 8, 9 и 10 класове.

Всички записани за кандидатстудентския курс по Химия и по Биология до сега и новозаписващите задължително да предоставят електронна поща на e-mail [email protected] за получаване на потребителско име и парола за достъп до електронната платформа Blackboard.

Напомняме, че записването за курса се осъществява след платена такса. Сканирано копие на платежното нареждане се изпраща на e-mail: [email protected].


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии