Хванаха мъж, жена и непълнолетно момче с наркотици във Варна

От ОДМВР-Варна информират, че на 17.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 27-годишен мъж, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество, и пакетче с кафеникава субстанция. Направената експертна справка установява, че се касае за метаамфетамин с тегло 0,34 грама и хероин с тегло 0,10 грама. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 16.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 33-годишна жена, известна на МВР, е установено, че същата държи в себе си осем пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метаамфетамин с тегло 0,38 грама. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

На 16.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче, е установено, че същото държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за суха тревиста маса с тегло 0,52 грама. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии