Криминалисти от ОДМВР – Варна задържаха 31-годишен за разпространение на наркотични вещества

При провеждане на специализирана полицейска операция, непосредствено след продажба на наркотични вещества, е задържан 31-годишен мъж от Варна, познат на органите на реда. В мъжа и в автомобил, управляван от него, е намерена суха тревиста маса. Това съобщават от полциията в града.

Последвалите действия по разследване на случая, продължили в дома на 31-годишния мъж, установяват наличието на допълнителни количества от същото наркотично вещество в жилището. Намерени са също електронна везна със следи от марихуана, таблетки ексази и 0,19 г. хероин, парични суми, пакетеча за дозиране и мобилни телефони. Общото иззето количество марихуана е 2,66 кг.

31-годишният мъж от Варна, разпространявал наркотици и заловен с големи количества, получи осъдителна присъда

Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. На извършителя е повдигнато обвинение, задържан е за срок до 72 часа.

В хода на операцията са задържани още двама мъже – на 22 г. и на 20 г., от които са иззети 37 бр. пакетчета със суха тревиста маса с общо количество 44,48 грама.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура.


viber

Total
0
Споделяния
1 comments
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии