Хванаха трима да карат след употреба на алкохол

От ОДМВР-Варна информират за 3 бързи производства срещу шофьори, употребили алкохол.

На 11.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Пежо» с водач на 28 г. от Дългопол, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,13 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 09.10. т.г., във Вълчи дол, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач на 38 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 09.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач на 37 г. от Дългопол, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,30 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии