За 1 седмица хванаха 4-ма с наркотици в областта

От ОДМВР-Варна съобщават за 4 лица, хваната си с дрога за последната седмица.

На 01.10. т.г., около 14:50 ч. в Девня, при извършване на полицейска проверка на 24-годишна жена,  е установено, че същата държи в себе си три пакетчета и стъклено шишенце, съдържащи бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че веществото е метаамфетамин с тегло 0,22 г.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

На 01.10. т.г., около 14:50 ч. в Девня, при извършване на полицейска проверка на 19-годишен мъж,  е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че веществото е метаамфетамин с тегло 0,03 г.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 30.09. т.г., около 13:10 ч. във Варна, при извършване на полицейска проверка на 42-годишен мъж,  е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за суха тревиста маса с тегло 1,80 г.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 28.09. т.г., около 22:00 ч. във Варна, при извършване на полицейска проверка на 32-годишен мъж,  е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за метаамфетамин с тегло 1,06 г.  По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии