Къща и автомобил изгоряха след пожари в областта през почивните дни

На 27.09.2020 г., в 16:00 ч., е съобщено, че след село Гроздьово в посока с. Цонево гори суха трева. На място са изпратени 2 ППА, екипите на които са погасили горенето. Предполагаема причина – умисъл, образувана е преписка. В потушаването на горенето са участвали и автомобил с 5 човека от ДЛС „Шерба“, спасени са 100 дка смесена гора и 3 бр. сгради.

На 26.09.2020 г., в 23:25 ч. е съобщено, че гори стая в къща в гр. Суворово. На място е изпратен 1 ППА, екипът на които е погасил горенето, но къщата е изгоряла. Причините за възникването на пожара са процес на установяване, образувано е досъдебно производство.

На 26.09.2020 г., в 07:28 ч. е съобщено, че на ул. „Прилеп“ във Варна гори двигателен отсек на лек автомобил. На място е изпратен 1 ППА, екипът на които е погасил горенето в л.а. „Форд Фиеста“, но колата е унищожена. Причините за възникването на пожара са процес на установяване, образувана е преписка.

През последните 24 ч. са гасени и 2 пожара в сухи треви и отпадъци, при които не са нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 2 адреса.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии