Дневен хороскоп за 28 септември

Овен

Много напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните. Най-важното е да се пазите от околните, които ще действат коварно, за да реализират целите си. Не се подавайте на уговорки, защото ще бъдете измамени, а ефектът ще е траен. Намеренията си ще постигнете трудно.

Телец

В професионалната си заетост ще дадете всичко от себе си, за да постигнете резултатите, които желаете. Успехът на Телците през този ден ще е личен, и най-често става въпрос за сполука в интимната сфера.В бизнеса и деловите сектори ситуацията е твърде напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, макар и не съвсем открито. Пазете се! Противниците ви са много хитри и твърде коварни.

Близнаци

Няма да бъде от най-комфортните ви дни днешният. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. Този ден е по-спокоен от отминалия петък, което ще се дължи предимно на уклончивото поведение на преобладаващата част от Близнаците. Бдителността ви не бива да намалява! Независимо дали ще бъдете ангажирани с професионална дейност или със сделки, вероятността за удар е осезателна.

Рак

Успявате да преодолеете колебанията си и се заемате сериозно с начинание, на което възлагате големи надежди. Ако предварително се съобразите с негативните акценти за деня, може да извлечете достатъчно ползи, и ще го превърнете в успешен. Не влизайте в конфликти! Владейте нервите и не се подавайте на обещания за бързи и лесни печалби. Чрез подобни уговорки някой ще иска да се възползва от Вас.

Лъв

Съзнателно ще наложите дистанция между себе си и онези, които Ви дразнят с користното си поведение. Взаимоотношенията, особено в бизнеса и деловите кръгове, в момента не биха могли да се определят като благоприятни, което изисква по-голяма активност относно стабилизацията и укрепването им. Опитайте се да действате в това направление. Събота се оказва доста напрегната и неуютна.

Дева

Ще бъдете доволни от делова среща и ще създадете полезни за бизнеса Ви контакти. Събота ще е тежка и за Девите поради изразителната враждебност на някои от заобикалящите Ви. Това налага да свиете активността си в обществените среди до минимум, а ако това е невъзможно за момента, усърдно следва да отбягвате споровете, защото неминуемо ще прераснат в остри конфликти.

Везни

Този ден ще премине бързо, тъй като Вие ще сте прекалено заети да обръщате внимание на нещата, които се случват около Вас. Истина е, че вие често успявате да укротите спорове и да потушите избухването на конфликт, но събота ще е много напрегната и може да се достигне до силна конфронтация, която дори да предизвика разпад на съюзи и партньорства. Подобно развитие ще Ви изнерви, но загуби не се очертават.

Скорпион

Упоритостта в работата Ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на заслужено признание и материални придобивки. Този ден ще е достатъчно нервен и за Скорпионите, а онези от зодията, които и днес ще са ангажирани с професионалните си задачи следва да са по-умерени и да избягват конфликтите, за да не станат жертви на нечие ярко коварство. Овладяването на емоциите ще е трудно, но пък безспорно ефикасно.

Стрелец

С повече търпение ще постигнете съгласие по спорни въпроси и напредък в развитието на бизнеса Ви. В ден като днешния, характерен със значителен негативизъм и агресия, представителите на Стрелец също ще се сблъскат с нелицеприятни явления. Най-малкият повод може да е клюкарството или клеветите от страна на някого срещу Вас. ще последват бурни разправии, които ще завършат със скандал.

Козирог

Развитията около Вас ще внесат промени в програмата и поставят условия, с които ще се съобразите. Събота ще започне с нерви за Козирозите, и този акцент в настроението ви едва ли ще изчезне напълно през деня, но определено може да се каже, ще постигнете спех в делата, с които ще се ангажирате. Едно от най-добрите направления е това за контакти в обществените среди.

Водолей

Днес ще бъдете напълно освободени във взаимоотношенията с потенциалния интимен партньор, а това със сигурност вещае успех. Възможностите Ви за реализация в материалната сфера са изразителни, но за да ги реализирате следва не само да сте активни, но и последователни при прилагането на стратегията си не се ли подадете на високата си нервност, ще имате шанса да постигнете добри резултати в делови и обществен план.

Риби

Днес ще имате достатъчно време да съчетаете професионалните и семейните си ангажименти. Въпреки, че и при Рибите нервността и много висока, и застрашава мнозина с дестабилизация, шансът да я овладеете съвсем не е малък и няма да се затрудните. Денят е превъзходен за контакти с хора от по-близкия приятелски кръг. При тези срещи ще достигнете до начин за отстраняване на проблем.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии