Откриване на реновирано общежитие и тържества по случай 100 г. ИУ – Варна

Тържествата по случай 100-годишнината на Икономически университет – Варна ще се проведат четвъртък и петък другата седмица (01-02 октомври). Ето и пълната програма:

1 октомври 2020 г. (четвъртък)
10.00 ч. – зала АУЛА на ИУ – Варна
Церемония за присъждане на почетното звание „доктор хонорис кауза“ на Икономически университет – Варна на Левон Хампарцумян.
16.00 ч. – двор на академична сграда
Тържествено събрание и връчване на академичните награди на Икономически университет – Варна на:
– проф. д.и.н. Иван Русев – академична награда „Проф. Цани Калянджиев“ за високи постижения в науката ’2020 г.
– проф. д-р Стефан Вачков – академична награда „Проф. Станчо Чолаков“ за високи резултати в научната и изследователската дейност в областта на финансовата наука и местното самоуправление’2020 г.

2 октомври 2020 г. (петък)
11.00 ч. – 128 аудитория, ет. 1 на академична сграда
Публична лекция на носителя на академичната награда „Проф. Цани Калянджиев“ за високи постижения в науката ’2020 г. проф. д.и.н. Иван Русев и представяне на монографичния му труд „Висшето търговско училище – Варна (1920 – 1945) и началото на висшето икономическо образование в България“.
13.00 ч. – ЗАЛА 1, ет. 1 на академична сграда
Конференция „Развитие на счетоводното законодателство в България“, организирана от Институт на дипломираните експерт-счетоводители – Регионална организация Варна, и Икономически университет Варна.
Програмата на форума ще намерите в сайта на ИУ – Варна: https://www.ue-varna.bg/bg/news/konferentsia-na-tema-razvitie-na-schetovodnoto-zakonodatelstvo-v-balgaria/562


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии