Задържаха 4-ма в областта, шофирали след употреба на алкохол

От полицията съобщават, че на 21.09. т.г., около 13:20 часа, в гр. Бяла, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Сузуки» с водач на 55 г. от София, е установено, че същият управлява МПС, което е със служебно прекратена регистрация, и след употреба на алкохол с концентрация от 2,99 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 22.09. т.г., около 04:00 часа, във Варна, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач на 46 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,57 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 21.09. т.г., около 11:30 часа, в Аксаково, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Фолксваген» с водач на 46 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 3,70 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 21.09. т.г., около 16:15 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Zundapp» с водач на 66 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред, и след употреба на алкохол с концентрация от 2,66 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии