Регистрирани са 4 ПТП с 4 пострадали граждани в областта за последните 2 дни

От ОДМВР-Варна информират за 4 ПТП-та в областта в периода 21.09. – 22.09.2020 г.

На 22.09. т.г., около 08:05 часа, на бул. «Янош Хунияди», близо до автобусна спирка «ТИС – Север», е възникнало ПТП. 54-годишният водач на автобус от масовия градски транспорт «Соларис», по време на движение, употребява рязко спирачки с цел да избегне сблъсък със завиващ автомобил и става причина за падането на пътничка в салона на превозното средство. Вследствие на инцидента жената (59 г.) получава контузия, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

На 22.09. т.г., около 22:45 часа, на бул. «Княз Борис I», е възникнало ПТП. 18-годишната водачка на л.а. «Нисан», по време на движение,  поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в дърво край пътя. Вследствие на инцидента жената е получила сътресение на мозъка и множество контузни наранявания, настанена е за лечение в болнично заведение, с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

На 21.09. т.г., около 12:45 часа, на бул. «Осми Приморски полк», е възникнало ПТП. 51-годишният водач на автобус от масовия градски транспорт «Евобус», по време на движение, употребява рязко спирачки и става причина за падането на пътничка в салона на превозното средство. Вследствие на инцидента жената (59 г.) получава контузия, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

На 21.09. т.г., около 14:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Народни будители» и ул. «Балкапан», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Дачия» на 25 г. от Кнежа, по време на движение, поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска л.а. «Мазда». Вследствие на инцидента е пострадал 60-годишният водач на второто МПС, който получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии