Хванаха двама да шофират с отнети книжки и един, карал МПС без регистрация във Варненско

От ОДМВР-Варна съобщават за 3 случая, по които са образувани бързи производства на територията на област Варна в периода 18.09 – 20.09.

На 19.09. т.г., около 10:00 часа, при извършване на полицейска проверка на т.а. «ЗИЛ» с водач на 21 г. от с. Любен Каравелово, е установено, че мъжът управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 19.09. т.г., около 14:50 часа, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с водач на 24 г. от Варна, е установено, че мъжът управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 18.09. т.г., в гр. Провадия, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Ситроен» с водач на 32 г. от с. Градинарово, е установено, че същият управлява МПС, на което са монтирани регистрационни табели, издадени за друг автомобил. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии