6 души са задържани във Варненско за грабеж

От ОДМВР-Варна информират за случая на кражби на територията на областта в периода 18.09 – 20.09.

На 18.09. т.г. е получен сигнал за кражба на сумата от 490 лв. от дома на възрастна жена, намиращ се в с. Бозвелийско. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 22 г., местен жител, неизвестен на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

19.09. т.г. е получен сигнал за кражба на катализатори от два автомобила, паркирани в търговска база, намираща се във Варна. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 26 г. от гр. Попово, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

На 18.09. т.г. е получен сигнал за грабеж на мобилен телефон, извършен в центъра на Варна чрез издърпване. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 45 г. от с. Синдел, известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

На 18.09. т.г., е получен сигнал за грабеж на мобилен телефон, извършен в центъра на Варна чрез издърпване. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са двама мъже – на 19 г. и на 22 г., известни на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.

На 18.09. т.г., е получен сигнал за кражба на част от вендинг машина за кафе, намираща се във Варна. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 39 г. от Варна, известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии