25 пожара горяха в последните 3 дни в област Варна

7 са регистрираните пожари с преки материални щети през посочения период:

На 20.09. т.г., около 07:00 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Гроздьово. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожени са 80 кв. м застроена площ, мебели и домашно имущество.

На 20.09. т.г., около 15:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в стопанска постройка, намираща се в с. Николаевка. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 50 кв. м покривна конструкция.

На 20.09. т.г., около 15:50 часа, е постъпил сигнал за пожар в кухнята на къща, намираща се в с. Любен Каравелово. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са веранда – 30 кв. м, дървена ламперия, 10 кв. м покривна конструкция.

На 19.09. т.г., около 11:45 часа, е постъпил сигнал за пожар в сухи треви и бараки в дворно място, намиращо се в м-ст «Перчемлията» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожен е фургон.

На 19.09. т.г., около 12:40 часа, е постъпил сигнал за пожар на покрива на неработещ магазин, намиращ се в м-ст «Боровец Север» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието са огневи дейности при ремонт на покрив. Унищожени са 15 кв. м покривна конструкция.

На 19.09. т.г., около 21:00 часа, е постъпил сигнал за пожар в кухнята на апартамент, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е късо съединение в сушилня. Унищожени са сушилня и шкаф, опушени са 4 кв. м стени.

На 19.09. т.г., около 22:00 часа, е постъпил сигнал за пожар във фургон, намиращ се в стопански двор в с. Орешак. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожен е фургон.

– 14 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви и храсти, в отпадъци, в бараки;

– 4 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии