Шестима пострадали от четири катастрофи през изминалото денонощие във Варна

Вчера, около 11:00 часа, на кръстовището на бул. «Генерал Колев» и бул. «Чаталджа», е възникнало ПТП. 19-годишният водач на л.а. «Хюндай», по време на движение, при завой наляво, блъска пешеходци, които пресичат пътното платно. Вследствие на инцидента две жени на по 26 години и дете получават контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Същия ден, около 11:10 часа, на ул. «Детелина», е възникнало ПТП. 23-годишният водач на л.а. «Фолксваген», по време на движение назад, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (79 г.) получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Минути по-късно, около 11:30 часа, на бул. «Цар Освободител», е възникнало ПТП. 39-годишният водач на л.а. «Пежо», по време на движение, застига и блъска л.а. «Фолксваген», който се движи пред него. Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (42 г.) получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 11:50 часа, на кръстовището на ул. «Св. Св. Кирил и Методий» и ул. «Никола Й. Вапцаров», е възникнало ПТП. 64-годишният водач на л.а. «Фолксваген», по време на движение, не пропуска и блъска пешеходец – дете, което пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента момчето получава контузия на глава, прегледано е и освободено, без опасност за живота.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии