Осъдиха 53-годишeн за блудство с малолетна

Делото приключи с постигнато между страните и одобрено от съда споразумение. Подсъдимият бе признат за виновен в това, че на 13 октомври миналата година, в автомобила си, извършил блудствени действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление по отношение на 13-годишно тогава момиче. Престъплението е по чл. 149, ал.1 от Наказателния кодекс.

Пострадалото дете често гостувало в блока, където живеел 53-годишния мъж. В следобедните часове на посочената дата, малолетното момиче видяло подсъдимия с друг съсед да си говорят и консумират алкохол на беседка пред входа, като също седнало при тях. Известно време след това малолетната споделила, че ще отиде до магазина да си купи нещо сладко, при което подсъдимият й предложил да я откара дотам с неговата кола.  От магазина мъжът купил цигари за себе си и шоколади за девойката, като на връщане в колата започнал да я докосва и опипва по тялото, целунал я и опитал да пъхне ръката си под дрехите й. Пострадалата успяла да го отблъсне и да излезе от колата, след което споделила за случилото се със съседка.

53-годишният мъж е неосъждан. Той получи наказание от 15 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години. В негова тежест са направените разноски по делото. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии