Четирима мъже са задържани във Варна след като намериха наркотици у тях

От ОДМВР-Варна съобщават за 4 случая на задържани с наркотици.

На 14.09. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 40-годишен мъж, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 18,29 г. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 14.09. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 51-годишен мъж от с. Божурово, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кристално вещество, и пакетче с кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,31 г. и хероин с тегло 0,28. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 13.09. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 30-годишен мъж, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,07 г. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

– На 13.09. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 32-годишен мъж, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кристално вещество, и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 1,66 г. и марихуана с тегло 2,19 г. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии