Седем души пострадаха при катастрофи в областта през уикенда

От полицията съобщават за 7 пострадали при катастрофи в област Варна.

На 13.09. т.г. около 10:55 часа на пътя от ж.к. «Виница» за Аладжа манастир е възникнало ПТП. При неправилна маневра за изпреварване 63-годишният водач на л.а. «Ауди» губи контрол над автомобила и се блъска в мантинела вляво от пътя. Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на лява ръка, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 12.09. т.г. около 14:25 часа на АМ «Хемус», в района на Аксаково, е възникнало ПТП. 29-годишният водач на л.а. «Киа», по време на движение, поради несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се преобръща извън пътя. Вследствие на инцидента са пострадали водачът на автомобила и двама мъже, пътуващи в него – на 31 г. и 33 г. Тримата са получили контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

На 12.09. т.г. около 15:00 часа на бул. «Васил Левски», на пътния възел с ул. «Мир», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Мерцедес» на 63 г. от Варна, по време на движение, при престрояване от лява в дясна пътна лента, не пропуска и блъска л.а. «Опел», който от удара се завърта и се блъска в указателна табела. Вследствие на инцидента е пострадал 39-годишният водач на второто МПС, който получава контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му.

На 12.09. т.г. около 11:35 часа на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и ул. «Професор Н. Державин» е възникнало ПТП. 53-годишният водач на л.а. «Рено» по време на движение, при завой на дясно блъска пешеходка, която пресича пътното платно. Вследствие на инцидента жената (42 г.) получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

На 12.09. т.г. около 18:15 часа на кръстовището на пътя за с. Осеново и пътя Оброчище – Кичево е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Сеат» на 76 г. от Варна, по време на движение, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска л.а. «Хонда». Вследствие на инцидента е пострадала 67-годишнна жена, пътуваща във второто МПС, която получава фрактура на гръдна кост, прегледана е и освободена за домашно лечение, няма опасност за живота й.

На 12.09. т.г., около 19:00 часа, в Южната промишлена зона на Варна, е възникнало ПТП. 31-годишната водачка на мотоциклет «КТМ», по време на движение, губи контрол над МПС и пада на платното за движение. Вследствие на инцидента жената получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии