6 пожара с щети и 24 без щети горяха през последните три дни в област Варна

6 са регистрираните пожари с преки материални щети през периода 11.09. – 13.09.2020 г. на територията на област Варна. Това информират от пожарната служба в областния град.

На 14.09. т.г. около 01:25 часа е постъпил сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън – забравена запалена свещ. Унищожен е 0,2 кв. м ламиниран паркет.

На 13.09. т.г. около 05:10 часа е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Фолксваген», намиращ се на улица във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожен е целият автомобил. От огъня са нанесени материални щети по паркиран близо л.а. «Мазда».

На 11.09. т.г. около 09:55 часа е постъпил сигнал за пожар в къща, намираща се в м-ст «Сотира» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 25 кв. м покривна конструкция, домашно имущество, дограма и електрическа инсталация, навес, опушени са 400 кв. м стени.

На 11.09. т.г. около 22:00 часа е постъпил сигнал за пожар в покрива на къща, намираща се в с. Синдел. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожени са 60 кв. м покривна конструкция.

На 12.09. т.г. са постъпили два сигнала за пожари, горели в ПВЦ контейнери, намиращи се в гр. Варна. Няма пострадали хора. Унищожени са два контейнера за боклук.

– 24 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви и храсти, в отпадъци и в метални контейнери, на сметище, в гараж;

– 3 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.


viber

Total
0
Споделяния
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии