За 14-та поредна година Ръгби клуб „ Мърфис Мисфитс“ София организира турнир за една благородна кауза

Ръгби клуб „ Мърфис Мисфитс“ София за поредна година ще събере играчи, фенове и авантюристи от всякакъв вид, за един цял ден  изпълнен с Ръгби, които да се забавляват за една благородна кауза.

Каузата

Тази година  Мисфитс избраха да работят с ParaKids и да съберат средства за подпомагане на тяхната страхотна инициатива.

ParaKids работят с деца с увреждания, постурални проблеми и затлъстяване, като предлагат класове по плуване, ски, гимнастика и също така и спортни лагери.

Тяхната цел е да се придобие специализирана техника, пригодена за спорта, с които децата с увреждания ще имат достъп до различни видове спортни дейности.

ParaKids, както и Ръгби клуб „ Мърфис Мисфитс“ София, твърдо вярват, че всяко дете има право на целогодишен достъп до игри и спорт сред приятели. РЪГБИ като една от най-социалните и толерантни  общности в света е перфектна за такава благородна кауза.

Организация на турнира:

Конкурентните отбори тази година ще се формират в деня на събитието, с изключение на главните спонсори, които имат право да се явят с предварително подготвени състави. По време на фазата за регистрация, капитаните на отборите, назначени от клуба ще проведат обучение на желаещите по тъч-Ръгби , за да се научат всички новодошли на правилата и основите на безконтактната версия на Ръгби.

Всеки има право на участие в турнира, без значение на своите ръгби умения, фитнес ниво, възраст или пол. Поради съображения за безопасност, ще има минимална възрастова граница – 12 години (всички непълнолетни участници трябва да имат придружител).

Доброволците ще обслужват храни и напитки всички присъстващи на турнира и всички приходи ще бъдат дарени.

Кога?

5 ноември 2017 г., Регистрация – 16:00 ч, Стартът – 17:00 ч

Къде?

Barocco Sport, Студентска град, гр. София

Всички са добре дошли, колкото повече, толкова по добре!!!

Rugby is the Source (Ръгби е Източникът)

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *