Бучка лед върху уникалната точката “фън-фу” прогонва куп болести. Как става това?

На определено място трябва да поставите парче лед, и чудото се случва… Ще излекувате главоболието си, ще активирате целия си организъм, ще ви изпълни невиждана бодрост и сила. Точката “фън-фу” е уникална. От мястото, на което се намира тази точка, можете да въздействате директно на мозъка!

Опитайте се да проведете тази необичайна оздравителна процедура, за да си осигурите максимален ефект за организма без никакви допълнителни усилия!

Много е лесно да стимулирате точката “фън-фу”. Необходимо е само да поставите парче лед върху мястото, показано на фигурата. Намира се вътре в кухината между сухожилията на шията, на около 3 см над началото на окосмената част на скалпа.

Тук се свързват главата и шията. Оставете кубчето лед да престои на мястото 20 минути. Повтаряйте процедурата веднъж на 3 дни – според знанията на китайската акупунктура това е най-добрият интервал. За да постигнете максимален ефект, правете процедурата на празен стомах.

Защо се поставя точно лед?
Той създава температурен спад, който стимулира притока на кръв към мозъка. Мястото, където се свързват главата и шията, е удивително: там има центрове, които са отговорни за дишането и кръвоснабдяването на организма. С помощта на тази съвсем не сложна процедура можете да излекувате редица заболявания и да укрепите целия си организъм.

Кои болести се повлияват от процедурата?
Заболявания на дихателната и сърдечносъдовата система, дисфункция на щитовидната жлеза, затлъстяване и поднормено тегло, дистония, хипотония и хипертония – всичко това може да изключите от живота си, като стимулирате точката “фън-фу”.

Има и още една тайна
Това е най-уязвимото място в нашето тяло. Китайските самураи използвали това знание, за да нанесат на врага си травми, несъвместими с живота. Но има и друга страна: липсата на кост, която да предпазва мозъка, превръща тази област в място, притежаващо изключителни лечебни свойства. Опитайте и ще видите как този метод работи безотказно!

Въздействието върху точката “фън-фу” ще върне на организма ви нормалното му физиологично състояние.

Бъдете здрави!

Милена ВАСИЛЕВА

Къде се намира точката и какви болести повлиява поставянето на бучка лед върху нея четете на най-полезния здравен сайт Zdrave.to

Източник: http://zdrave.to

 

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *