За летящите ключари от Sea&Key няма заключени врати

Фирмата Sea&Key е лидер с 15-годишна история на варненския пазар. Партньор е на „Ключарят на място”, а специалистите й са на разположение денонощно 7 дни в седмицата. С управителя и собственика Ивайло Койнов разговаряме за професионализма и доверието на клиентите.

Собственикът Ивайло Койнов с клиент

– Г-н Койнов, доверява ли се нашенецът на професионалисти по сигурността или още действа по принципа „направи си сам”?

– Доверява се, особено когато е ползвал вече нашите услуги. В масовия случай обаче действително се опитва да направи нещо сам, купува си, каквото намери за добре, и едва като стигне доникъде, идва при нас за компетентно решение. На българина като правило не му се дават пари за сигурност, но не са малко и тези, които съзнават значимостта на нашите услуги.

Печелим такъв голям пазарен дял с професионалните си решения, с цените и с лидерската си позиция най-вече при автоключовете и електронните устройства. Дори колеги, с които сме в конкурентни отношения, насочват клиенти към нашите ателиета.

Доказали сме в годините, че можем да отговорим на всички въпроси и да намерим най-доброто и бързо решение на всеки ключарски проблем.

– Винаги ли се обръщат към Вас при проблем или имат идея за превенция?

– Има и по-предвидливи, те търсят съвет още при избора на врата, патрон, заключваща система. Но признавам, че са все още изключение. Хората се сещат, едва когато ги ограбят или направят опит за грабеж. Клиентите, които ни се доверяват на опита ни в ключарските услуги не само при спешна нужда от помощ, намират разнообразие от ключалки, патрони и други заключващи системи.

Всяка една от тях може да бъде монтирана от наш квалифициран ключар. Напомняме им, че монтажът е основен фактор за доброто функциониране на всеки един продукт.

Ако решат да сменят заключващия механизъм в дома, офиса или гаража, предлагаме експертна консултация от опитен ключар. Наш служител може да дойде на място, за да посъветва за нивото на сигурност, както и относно най-новите продукти в областта на заключването. Предлагаме както механично, така и електронно заключване, работим и по поправянето или преправянето на стари брави, патрони, ключалки и др.

– Какви съвети за сигурност ще препоръчате особено в сезона на отпуските, когато кражбите от домове бележат ръст?

– Препоръчваме преди да се тръгне във ваканция, да се направят макар и минимални стъпки за обезопасяване на дома. Да се монтират допълнителни резета на прозоречната дограма, да се подсили обковът или да се сложи секюрити обков.

Защото оттам най-лесно проникват взломаджиите. Райбер или допълнителни мерки могат да са в рамките на 12 лв. – за 4 врати това не надвишава 100-ина лв.

Но може да предпази от материални загуби и психически травми при вида на взломено жилище или офис. При външните врати по-добре да не си спестяват монтирането на втора точка на заключване.

– Работите като „летящите ключари”, как осигурявате 24-часово пълно покритие на Варна.

– Имаме три офиса с денонощна открита линия и оператори, на които може да бъде обяснен какъв е проблемът, след което изпращаме техник. Гарантираме пристигането му на място в рамките на 30 минути, както и отстраняването на проблема бързо и професионално без да нанася щети.

– Има ли ключалка, която да не можете да отключите?

– Досега не се е случвало. Това ни дава основание да имаме самочувствието на първокласна фирма с добре обучени и квалифицирани ключари. Оборудвани сме с най-съвременните машини и инструменти за отключване. Затова гледат на нас не като на обикновена фирма за ключарски услуги, ние сме ключарят, който е винаги до вас.

Екипът на /SEA&KEY– Ново поколение ключари

 

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *