Международен турнир по художествена гимнастика събира над 400 състезателки

На 11-13 юни 2017 Клуб по художествена гимнастика ”Грация”, Община Варна, Българска федерация по художествена гимнастика /БФХГ/, „Пристанище Варна“ ЕАД и домакините от СОК „Камчия“, гр. Варна ще посрещнат над 400 състезателки от 16 отбора, които ще се състезават, както в индивидуална, така и в ансамблова надпревара. Това ще се случи на международния турнир по художествена гимнастика „Морски звезди“.

На килима ще покажат своите умения състезателки от клубовете от страната, заявили своето участие индивидуално и ансамбъл, като класиране ще има в индивидуалното за всяка година по отделно, ДМВ, ДСВ, ЖЕНИ и ансамбли – девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени. Главен съдия на турнира е Ани Бошева – СК „Черноморец“.

Освен купи и медали за победителите, организационният комитет е осигурил награди за всички участнички. Официално ще се връчи Приз „Меглена Михайлова“. Уникатът е предоставен от Анелия Атанасова – председател на организационния комитет на международния турнир по художествена гимнастика „НВ Царица Маргарита“ .

Събитието стартира в 13.00 ч. на 11 юни 2017 /неделя/., а официалното откриване ще бъде от 14.00 на 11 юни 2017 в СОК Камчия. /СК Грация

Днес+

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *