Лентата и „Булерия“ донесоха нов златен медал на Невяна Владинова!

Общо четири отличия за българката на турнира в Барселона

Невяна Владинова спечели златен медал на турнира „Trofeo Internacional Ciudad de Barcelona 2017“ по художествена гимнастика в Барселона. Отличието дойде на лента, която безспорно е най-емоционалното изпълнение на красивата плевенчанка. Самата тя споделя, че с радост чака изпълнението на лентата по музиката на Давид Бисбал „Булерия“. Невяна получи оценка 18.500 точки.

В многобоя Неви остана на второ място със сребърен медал (70,400 точки). Първа е представителката на домакините от Испания Наталия Гарсия (70,700 точки), с една десета повече от Владинова, а трета се нареди Виктория Филановски от Израел. В надпреварата участваха още Катсярина Халкина, Альона Дяченко, Александра Аджурджукулезе и Ксения Мустафаева.

Освен златото на лента и среброто в многобоя, Неви спечели още бронз на топка с оценка 17,800 точки. Наталия Гарсия е втора с 18.100, а победителка стана рускинята Ирина Аненкова (18.350), шампионка от младежките олимпийски игри през 2014.

Владинова завоюва и сребро на обръч с оценка 18,000 точки. На първо място се класира Ирина Аненкова от Русия с 18.450, а трета – Катерина Галкина (Беларус) с 17.650.

На бухалки Неви получи ниска оценка – 16,100 точки, с две изпускания и остана на седмо място.

blitz.bg

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *