Загубили сте си единствения ключ на колата, къщата, не може да отключите? Без паника, ето какво трябва да направите.

Само за момент си помислете, че сте си оставили колата с включен двигател и затваряйки вратата чувате един много неприятен звук, от който ви настръва косата.

„Щрак” и колата вече ви е заключена, а единствения ключ на возилото ви виси до волана. Съвсем естественна е реакцията на вцепенение, още повече че и прозорците са затворени и е 11,13 часа през нощта.

Без паника!

За радост във Варна има професионален ключарски център на европейско ниво, който работи денонощно 7 дена в седмицата на народни цени. В последното може да се убедите разглеждайки всевъзможните оферти в интернет, както и да попитате многото доволни клиенти.

Единственното, което трябва да направите е да се обадите на професионалистите от „SEAKEY“ и в рамките на половин час те ще са на място за да разрешат проблема. Ще останете доволни, не само от професионално свършената работа, но и от приемливата цена и доброто обслужване.

Прибирате се уморени от работа и не можете да отключите врата, ключът ви се е счупил в ключалката, разбили са бравата на входната Ви вратата? Какво да правите? Първото нещо, което Ви идва на ум е да повикате някой познат на помощ. Всичко би се наредило прекрасно, ако имате познат ключар. В противен случай просто ще загубите вашето и неговото време.

Съветваме Ви да потърсите професионална ключарска помощ и да не се опитвате да разбивате вратата. Kлючарите на “SEAKEY” са специализирани в жилищните ключарски услуги и могат да разрешат всеки проблем.

Техниците отключват професионално, ремонтират блокирали брави, заменят повредени ключалки и дръжки и извършват всякакъв вид ключарски услуги. Те ще направят всичко възможно, за да се чувствате защитени във Вашия дом. Погрижете се за сигурността на вас и вашето семейство, като използвате услугите им във Варна.

Не ставайте затворник в собствения си дом, защото бравата на вратата е блокирала или се е повредила.

Ако сте решили да смените заключващия механизъм в дома, офиса или гаража си, „SEAKEY” предлага експертна консултация от опитен ключар. Служител може да дойде на място, за да ви посъветва за нивото на сигурност, от което се нуждаете, както и относно най-новите продукти в областта на заключването.

Предлага се както механично така и електронно заключване, фирмата работи и по поправянето или преправянето на стари брави, патрони, ключалки и др.

Всъщност, ако става въпрос за всичко свързано с думите „КЛЮЧ”, ”ЗАКЛЮЧВАНЕ” и „СИГУРНОСТ”, вашият човек е професионалният ключар от „SEAKEY”.

Всички продукти и услуги, местоположението на ателиета и сервиза на фирмата може да разгледате на техния уеб сайт  www.seakey.bg

Знае ли човек….. всичко се случва!

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *