Десислава Атанасова скрива факти за КТБ, смята профайлър след анализ с детектор на лъжата

В предаването „Комбина” по Нова телевизия Десислава Атанасова застана пред детектор на лъжата. Тя категорично заяви, че не само банкерът Цветан Василев е виновен за фалита на КТБ, но и много институции, които не са си изпълнили задълженията.
Депутатката посочи, че например Иван Искров е знаел какво се случва, но заради неформалните си контакти с банкера, не е направил нужното. Тя твърди, че има и други институции, които биха могли да направят нещо по предотвратяване на фалита.

Анализирайки жестовете, мимиките и думите й, криминалният психолог видя симптоми на скриване на факти, които са известни на председателката на парламентарната комисия за КТБ.

Атанасова изпитва раздразнение при въпроси защо не е поканила за изслушване на Делян Пеевски и Цветан Василев, видя криминалният психолог. Тя обясни, че първият няма какво да каже по темата, а вторият е бил поканен да даде информация писмено, но не го е направил.

Депутатката заяви, че обществото е възлагало много големи очаквания на работата на оглавяваната от нея комисия, докато повечето от отговорите трябва да дойдат от други специализирани институции. /БЛИЦ

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *