БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ КАНДИДАТ-КМЕТА НА „ВАНЬО ЛИХВАТА“ ЧАВДАР ТРИФОНОВ!

Свежото, „ново“ лице на Варна, ах, ох, ех, Чавдар Трифонов изникна внезапно в морската столица, като че от „нищото“, преди две години, на частичните местни избори за кмет на Варна, след като Кирил Йорданов бе прогонен от варненци с камъни.

Ухилен, бизнесмен, уж чист като сълза, млади хора около него, чисти, десен профил, уж независим, и прочие баналности около „независимия“ тогава кандидат – кмет Чавдар Трифонов. Впрочем, каузата привлича наистина много млади лица, които за жалост в последствие са употребени в мръсната политическа мелачница на византийска Варна.

Омерзението на варненци от СИМБИОЗАТА, която владее града от години, успява да налее гласове на Чавдар Трифонов и той прави завиден резултат, като непознато лице, на практика без никакво време за разгърната предизборна кампания.

Дотук с шербетения външен изглед на кандидата за кмет за Варна Чавдар Трифонов.

Да видим истинската СИМБИОЗА и гмеж зад завесата.

След отминалите местни избори във Варна, които печели Иван Портних от ГЕРБ, младите хора, които на практика изнасят цялата предизборна битка и кампания на Чавдар Трифонов регистрират гражданско сдружение „Възход за Варна“, като идеята е гражданската позиция и инициативите, стартирали от кампанията на Трифонов, да не секват. Чавдар Трифонов ползва „Възход за Варна“ като пудра и фондьотен обаче и трупа дивиденти от инициативите на младите, заложили на физиономията му, до следващите местни избори.

Още през есента на миналата година Чавдар Трифонов в близък кръг обявява, че този път кампанията му трябва да започне „поне година“ преди идващите местни избори – насрочени за 25 октомври 2015 година.

Трифонов помпа мускули във фитнеса, спи в хотел „Кемпински“, форсира скъпия си луксозен автомобил и никак не се притеснява – върти човекът зърнен бизнес и като се има предвид, че все още го върти и е жив, при монопола в този бизнес на мощни групировки, то очевидно му върви.

Късметлия.

Преди да обяви официално старта на предизборната си кампания като кандидат – кмет за Варна през януари тази година, Чавдар Трифонов се среща с Радан Кънев. Радан Кънев пък го води при ментора си Иван Костов на гости. После Иван Костов идва във Варна и двамата засядат в ресторант „Капитан Кук“.

Чавдар Трифонов зад гърба на верните си „съекипници“ си плете „реформаторската кошница“. Те са в неведение. И цъфва Трифонов на пресконференция за обявяването на предизборната си кампания рамо до рамо с „добринмитевистите“ на Костов от сатрапното Иван Костово – Добрин Митево време във Варна, на една маса до Васко Касичката, Любо Роев и всите онези, от които морската столица не само пищя, но и помете, като стана градът, от който тръгна надолу краха на Иван Костов, наричан тогава Командира, а сега още по-печално – Ваньо Лихвата.

Младият екип на Чавдар Трифонов е потресен от това, което се случва. Онези, които са се раздали за „новото лице“, изобщо не са уведомени за потайните скрити ходове на онзи, в който са се клели. Взаимовръзката на Чавдар Трифонов с Костов и … КТБ неопитността им не е забелязала още на предишните местни избори. А тя бе знакова и единствена АФЕРА в прав текст я разкри.

Още тогава, но тихо, задкулисно и без много фанфари, главната фигура в сянка зад кулисите бе Янко Иванов – бивш шеф в КТБ и съдружник на Цветан Василев, брат на Красимир Иванов – бивш шеф на варненската Терапия и близък до сърцето на Иван Костов.

По времето на Цветан Цветанов като вътрешен министър именно Костов готвеше Красимир Иванов за кмет на Варна, но тогава Цветанов използва инцидент, за да очерни Красимир Иванов, а брат му Янко Иванов молеше за тишина, ах, за медийна тишина, за да не ровят него и брат му и разказваше какво му рекъл Иван Костов, като бил в кабинета на Цветанов.

По време на предишната кампания зад кандидат – кмета Чавдар Трифонов, заместил Красимир Иванов в „лабораторията“ на Костов, отново бе фигурата на … Янко Иванов, човекът, близък с Цветан Василев, както и с изумителните фигури от ДАНС 1 Веселин Марков и Иван Драшков. Които пък, както АФЕРА писа, са близки до Цветан Василев, че и картини му подаряваха. В тази компания с Цветан Василев, разбира се, няма как да изпуснем и Цветлин Йовчев.

Чавдар Трифонов твърди, че всички пари, с които плаща кампаниите си са лично негови и може да си го позволи. За Янко Иванов никога не говори официално. Дори и екипа му от предишните избори няма хабер кой точно е Янко Иванов и към какво е спойка.

След като Чавдар Трифонов пристава на уж „реформаторите“, а всъщност на „добринмитевистите“ около Радан Кънев във Варна, „Възход за Варна“ на практика се разпада. Отвратени младите, усетили, че ги използват по отвратителен начин, вече са извън гражданската структура.

А „Възход за Варна“ имитира пиар –дейност, пращайки купища неграмотни, смешни и абсолютно неадекватни за състоянието на Варна „прес-съобщения“ от типа – да не се качваме в асансьори и да вървим по стълбите…

Междувременно, Чавдар Трифонов е наел СРЪБСКА ПИАР ФИРМА за да му води предизборната кампания. Защо точно сръбска и ще имат ли време сърбите да научат до края на изборите имената на варненските улици, да речем, е друга тема, която тепърва ще излиза наяве.

Като кажеш „сръбско“ у нас, напоследък асоциациите са две – Цветан Василев и Сретан Йосич. Сретан не му е изобщо до ухилени несмаслено момченца като Чавдар Трифонов, но Цветан Василев… Ех, пак опираме до „Ваньо Лихвата“.

Чавдар Трифонов по никакъв начин до този момент не се е дистанцирал и от лицето Янко Станев, което след дългите си политически лупинги, отново минава за „дясно“.

Така Чавдар Трифонов на практика е кандидат – кмет за Варна на хората на Радан Кънев и Ваньо Лихвата, известни в морската столица от сатрапното време на Добрин Митев, в добавка със СДС, където пък е Янко Станев. Който пък обяви, че ще подкрепя … кандидатът на ГЕРБ Иван Портних.

Чавдар Трифонов всъщност сам гилотинира собствената си „независимост“, ставайки кандидат на „реформаторите“, разбирай Ваньо Лихвата, които пък управляват заедно с ГЕРБ. Управляващи коалиционни партньори с ГЕРБ, пък Чавдар Трифонов ще се състезава с кандидата на ГЕРБ Иван Портних.

Непрекъснато ви го пишем – СИМБИОЗА.

Във византийска Варна лицето Чавдар Трифонов, със сръбски пиар, и задкулисен съпорт от ексфигури от КТБ, близки до Ваньо Лихвата, на практика е най-удобната кукла на конци за балотаж с Портних. Сещате се кой ще спечели. Същият сценарий бе разиграл Цветан Цветанов преди време с Кирил Йорданов и Веселин Марешки, който АФЕРА разкри месеци преди тогавашните местни избори.

Така че, бягайте далеч, варненци, далеч от кандидат –кмета на Ваньо Лихвата Чавдар Трифонов! Който помни Добрин Митев знае защо, който е ходил под масата по онова време, да пита майка си и баща си.

И още нещо. Следете парите. Кинтите. Големите уж „само“ „зърнарски“ кинти. „Българската Маковей“ Меглена Кунева, вместо да плещи лъжи и идиотщини, да вземе да си провери първо кандидата за кмет на Варна – „реформатора“ на Ваньо Лихвата. Защото АФЕРА може и да не е шеф на Куневото „спецзвено“, но ще го закове. Можете да не се съмнявате.

Afera.bg

Сподели
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *